အဆစ်အမြစ်တွေ ရောင်နေရင် ဘာတွေ စားသင့်လဲ
25-Feb-2017၁။ ငါး
ငါးကြီးဆီနဲ့ အဆီထူတဲ့ ငါးအမျိုးမျိုး စားသင့်ပါတယ်။ ငါးတွေမှာ ဖက်တီးအက်ဆစ် ပါဝင်မှု မြင့်မားပါတယ်။ အဆစ်ရောင်တာကို ဖက်တီးအက်ဆစ်က သက်သာစေပါတယ်။
၂။ လတ်ဆတ်တဲ့ သီးနှံ
ပဲအမျိုးမျိုးနဲ့ လတ်ဆတ်တဲ့ သီးနှံတွေ စားသင့်ပါတယ်။ ကျန်းမာရေးနဲ့ ညီညွတ်အောင် စားရင်လည်း အဆစ်ရောင်တာဟာ သက်သာပါတယ်။
၃။ သံလွင်ဆီ
သံလွင်ဆီကိုလည်း စားပေးသင့်ပါတယ်။
၄။ အပူ
နနွင်းကိုလည်း စားပေးသင့်ပါတယ်။ အခြားပူစပ်တဲ့ ငရုတ်သီးတို့၊ ချင်းတို့ကိုလည်း စားပေးသင့်ပါတယ်။ ပူစပ်တဲ့အစာတွေမှာ အရောင်ကျစေတဲ့ သတ္တိရှိပါတယ်။ ရှောင်သင့် တာတွေကတော့ အဆီများပြီး အငန်ကဲတဲ့ အစားအစာတွေနဲ့ ဘီယာတို့ ဖြစ်ပါတယ်။
Healthcare.com.mm သင့်ကျန်းမာရေး စောင့်ရှောက်ပေး
Credit : ဖိုးသူတော်
Duwun