လိမ္မော်သီး အကျိုးကျေးဇူးများ
29-Apr-2019တစ်ရက်ကို လိမ္မော်သီး ၂ လုံးမှ ၄ လုံးခန့် စားပေးခြင်းအားဖြင့် အအေးမိရောဂါများ ဖြစ်ပွားခြင်းကို ကာကွယ်ပေးနိုင်ပါတယ်။ လိမ္မော်သီးမှာ ကိုလက်စထရောကို လျော့ချပေးခြင်း၊ ကျောက်ကပ်တွင် တည်နေသော ကျောက်များကို ပျော်ကျစေခြင်း၊ အူမကြီးကင်ဆာ ဖြစ်ပွားခြင်းကို လျှော့နည်း စေခြင်းစတဲ့ အစွမ်း သတ္တိများ ပါဝင်ပါတယ်။
ကယ်လ်စီယမ် ပါဝင်ခြင်းကြောင့် အရိုးများကို
သန်မာ အားကောင်းစေခြင်း၊ ဓာတ်တိုး ဆန့်ကျင်ပစ္စည်းများကြောင့် ဆဲလ်များ ပျက်စီးခြင်းမှ
ကာကွယ်ခြင်း၊ သွေးထဲတွင် ဟေမိုဂလိုဘင် ထုတ်လုပ်ခြင်းကိုကူညီပေးခြင်း၊
နှလုံးသွေးကြောများကိုကောင်းမွန်စေခြင်း စသည်h အကျိုးသက်ရောက်မှုများ ဖြစ်စေနိုင်ပါတယ်။
Ref
Myawady Health
သင်သိလိုသမျှ ကျန်းမာရေးမေးခွန်းများနှင့်
ပတ်သက်၍ Healthcare.com.mm ၏ hotline နံပါတ် 7887 သို့ MPT မိုဘိုင်းလ်ဖုန်းဖြင့် ၂၄
နာရီ အချိန်မရွေး ခေါ်ဆိုပြီး ဆရာဝန်များနှင့် တိုက်ရိုက်ဆွေးနွေးတိုင်ပင်နိုင်ပါပြီရှင်။