ငါးစားပေးခြင်းက မိမိရင်သွေးကို ကျန်းမာစေ
27-Jan-2019အာဟာရဆိုင်ရာ နောက်ဆုံးပေါ်သုတေသနတစ်ရပ်အရ ငါးဟာ
ကိုယ်ဝန်ဆောင်အမျိုးသမီးတွေနဲ့ သန္ဓေသားတွေအတွက် အလွန်အမင်းအကျိုးရှိတယ်လို့ သိရပါတယ်။ ငါးဟာ
အိုမီဂါ 3 ဖက်တီးအက်ဆစ်ရရှိရာ အဓိကရင်းမြစ်ဖြစ်ပြီး ကလေးငယ်ရဲ့ မျက်လုံးနဲ့ ဦးနှောက်ဖွံ့ဖြိုးမှုအတွက်
သက်စောင့် ကဏ္ဍတစ်ရပ်အနေနဲ့ စွမ်းဆောင်ပေးပါတယ်။ ဦးနှောက်အတွင်းပိုင်းမှာလည်း မာကျူရီကနေ ထွက်ရှိတဲ့ အဆိပ်အက်ဆစ်တွေကို ကာကွယ်ပေးပါတယ်။
လူ့ခန္ဓာကိုယ်ဟာ အိုမီဂါ 3 ကို သဘာဝအတိုင်း ထုတ်လုပ်နိုင်စွမ်း
မရှိပါဘူး။ ဒါကြောင့် ကိုယ်ဝန်ဆောင် အမျိုးသမီးတွေအနေနဲ့ တစ်ပတ်မှာ ငါးကို ၁၂ ကြိမ်
အနည်းဆုံး စားပေးဖို့လိုပါတယ်။ ဒီသုတေသနရပ်အရ မာကျူရီရဲ့ ဆိုးရွားပြင်းထန်တဲ့
သက်ရောက်မှုကို ငါးစားသုံးပြီး ကာကွယ်နိုင်ကြောင်း ခိုင်လုံတဲ့ အထောက်အထားကို ဖော်ပြပေးနိုင်ခဲ့တယ်လို့
Rochester တက္ကသိုလ်မှ တွဲဖက်ပါမောက္ခ Edwin Van Wijnagarden က ပြောသွားပါတယ်။
Ref: Skyler
သင်သိလိုသမျှ ကျန်းမာရေးမေးခွန်းများနှင့်
ပတ်သက်၍ Healthcare.com.mm ၏ hotline နံပါတ် 7887 သို့ MPT မိုဘိုင်းလ်ဖုန်းဖြင့် ၂၄
နာရီ အချိန်မရွေးခေါ်ဆိုပြီး ဆရာဝန်များနှင့် တိုက်ရိုက်ဆွေးနွေးတိုင်ပင်နိုင်ပါပြီရှင်။